Pogoji Zasebnosti

Katere podatke zbiramo?

Od vas zbiramo podatke, ko oddate naročilo, se odzovemo na anketo, obiščete našo spletno stran ali se prijavite. Ob naročilu ali registraciji na našem spletnem mestu, če je to primerno, boste morda morali vnesti svoje: ime, e-poštni naslov ali podatke o kreditni kartici. Lahko pa obiščete našo spletno stran anonimno.

Za kaj uporabljamo vaše podatke?

Informacije, ki jih zbiramo od vas, se lahko uporabijo na enega od naslednjih načinov:

Za izboljšanje naše spletne strani

Nenehno si prizadevamo izboljšati ponudbo svojih spletnih strani na podlagi informacij in povratnih informacij, ki jih prejmemo od vas.

Izboljšati storitve za stranke

Vaše informacije nam pomagajo učinkoviteje odgovoriti na vaše zahteve po storitvah in potreb po podpori.

Za obdelavo transakcij

Vaši podatki, bodisi javni ali zasebni, ne bodo prodani, zamenjani, preneseni ali dani drugim podjetjem iz kakršnega koli razloga brez vašega soglasja, razen za izrecno dostavo zahtevanega kupljenega izdelka ali storitve.

Za pošiljanje občasnih e-poštnih sporočil

E-poštni naslov, ki ga navedete za obdelavo naročil, se lahko uporabi za pošiljanje informacij in posodobitev, ki se nanašajo na vaše naročilo, poleg prejemanja občasnih novic o podjetju, posodobitev, povezanih informacij o izdelku ali storitvi itd. Opomba: Če želite kadarkoli Če se želite odjaviti od prejemanja prihodnjih e-poštnih sporočil, na dnu vsakega e-poštnega sporočila vključimo podrobna navodila za odjavo.

Kako zaščitimo vaše podatke?

Izvajamo različne varnostne ukrepe za ohranjanje varnosti vaših osebnih podatkov, ko oddate naročilo ali vnesete, predložite ali dostopate do svojih osebnih podatkov. Ponujamo uporabo varnega strežnika. Vse posredovane občutljive / kreditne informacije se prenašajo s tehnologijo SSL (Secure Socket Layer) in nato šifrirajo v našo bazo ponudnikov plačilnih prehodov, da so dostopni samo tisti, ki so pooblaščeni s posebnimi pravicami dostopa do takšnih sistemov, in morajo podatke ohranjati zaupne. Po transakciji vaši zasebni podatki (kreditne kartice, številke socialnega zavarovanja, finance itd.) Ne bodo shranjeni na naših strežnikih.

Ali uporabljamo piškotke?

Da (Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali njegov ponudnik storitev prenese na trdi disk računalnikov prek vašega spletnega brskalnika (če dovolite), ki spletnim mestom ali sistemom ponudnikov storitev omogoča, da prepoznajo vaš brskalnik in zajamejo in si zapomnijo določene podatke. za lažji spomin in obdelavo izdelkov v nakupovalni košarici, spremljanje oglasov in zbiranje zbirnih podatkov o prometu na spletnem mestu in interakciji na spletnem mestu, da bomo lahko v prihodnosti ponudili boljše izkušnje s spletnimi mesti in orodja.

Ali razkrivamo kakršne koli podatke zunanjim strankam?

Ne prodajamo, ne trgujemo ali kako drugače posredujemo zunanjim strankam osebnih podatkov. To ne vključuje zaupanja vrednih tretjih oseb, ki nam pomagajo pri upravljanju našega spletnega mesta, vodenju našega poslovanja ali servisiranju, če se te stranke strinjajo, da bodo te podatke ohranile zaupne. Vaše podatke lahko objavimo tudi, če menimo, da je objava ustrezna za skladnost z zakonom, uveljavljanje pravilnikov o naših spletnih mestih ali varovanje naših ali drugih pravic, lastnine ali varnosti. Vendar se lahko informacije o obiskovalcih, ki jih ni mogoče osebno določiti, posredujejo drugim strankam za trženje, oglaševanje ali druge namene.

Skladnost s spletnim zakonom o varovanju zasebnosti v Kaliforniji

Ker cenimo vašo zasebnost, smo sprejeli potrebne varnostne ukrepe, da bi upoštevali kalifornijski zakon o zaščiti zasebnosti. Zato vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali zunanjim strankam brez vašega soglasja. Kot del Kalifornijskega zakona o zaščiti zasebnosti lahko vsi uporabniki našega spletnega mesta kadar koli spremenijo svoje podatke tako, da se prijavijo na nadzorno ploščo in odprejo stran »Uredi profil«.

Upoštevanje otroškega spletnega zakona o varovanju zasebnosti

Skladno z zahtevami COPPA (Otroški zakon o varovanju zasebnosti otrok) ne zbiramo nobenih informacij od oseb, mlajših od 13 let. Naše spletno mesto, izdelki in storitve so namenjeni ljudem, starim najmanj 13 let ali več.

Vaše soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našo spletno politiko zasebnosti.

Spremembe naše politike o zasebnosti

Če se odločimo spremeniti našo politiko zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani.

Pišite nam

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, nas lahko kontaktirate s spodnjimi informacijami. {aminostar.si}

{Podatki, pridobljeni s ponarejenimi imeni} Ta sporazum ureja in se razlaga v skladu z zakoni Združenih držav Amerike v zvezni državi Nevada. Stranke vse spore, ki izhajajo iz tega sporazuma ali v povezavi s tem sporazumom, predložijo izključno v pristojnost sodišč Nevade.